0903 055 172 / 032 652 1420 Pon - pia 9:00 - 18:00
Nad 100€ doprava zdarma
2 roky záruka na tovar
Vrátenie tovaru do 14 dní
Tradícia od roku 1993

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Osobné údaje sú chránené pred zverejnením, zneužitím a použitím treťou osobou. Sú využívané iba pre realizáciu objednávky a pre komunikáciu so zákazníkom.

1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.
2. Neposkytujeme osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem dopravcu pre doručenie tovaru, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.
3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: meno, priezvisko, adresa, mesto, PSČ, štát, tel. kontakt
4. Údaje sú spracúvané za účelom správneho vybavenia Vašej objednávky.
5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám. Dotknutá osoba má práva vymedzené v zmysle ust. § 28 a nasl. Zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení platných noviel
6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu.
7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

Najpredávanejšie produkty
Bear Buster 300 ml | Sprej proti medveďom s obalom
Tyrchem - For Outdoor
Bear Buster 300 ml | Sprej proti medveďom s obalom
59,90 €
Skladom
Bear Buster 150 ml | Sprej proti medveďom s obalom
Tyrchem - For Outdoor
Bear Buster 150 ml | Sprej proti medveďom s obalom
41,00 €
Skladom
Coghlans Bear bell - červená
coghlans
Coghlans Bear bell - červená
9,00 €
Skladom
Bear Buster 300 ml - prej proti medveďom
Tyrchem - For Outdoor
Bear Buster 300 ml - prej proti medveďom
49,90 €
Skladom
Dragontail Lt GTX anthracite / light grey
Garmont
Dragontail Lt GTX anthracite / light grey
- 13%
159,90 € 139,00 €
Skladom
Kraťasy pánske  KIMBI M
Husky
Kraťasy pánske KIMBI M
29,95 €
Skladom
Montana 2 Tent - modrá
Zajo
Montana 2 Tent - modrá
- 46%
129,90 € 69,90 €
Skladom
Elia pink - bunda softshellová dámska
Kilpi
Elia pink - bunda softshellová dámska
- 33%
44,90 € 29,90 €
Skladom
 Mangart Men Avs Air Tex
Planika
Mangart Men Avs Air Tex
- 10%
198,99 € 179,00 €
Skladom
 Bottle S - nerezová fľaška 0,8 L
Pinguin
Bottle S - nerezová fľaška 0,8 L
- 21%
9,50 € 7,50 €
Skladom
Singing rock Phario Palm - tlmič pádu via ferrata
Singing Rock
Singing rock Phario Palm - tlmič pádu via ferrata
- 5%
72,96 € 68,96 €
Skladom
 Dragontail Mnt GTX shark / taupe
Garmont
Dragontail Mnt GTX shark / taupe
- 6%
169,89 € 159,00 €
Skladom
HURRICANE-M JACKET SPRING | blue
Kilpi
HURRICANE-M JACKET SPRING | blue
- 32%
102,99 € 69,90 €
Skladom
Spacák  MIKRO MUSSET SHORT -3°C
Husky
Spacák MIKRO MUSSET SHORT -3°C
49,98 €
Skladom
3/4 nohavice pánske  MOONSTONE
Rafiki
3/4 nohavice pánske MOONSTONE
49,97 €
Skladom
 Super Thermo sieťovina T-Shirt
Brynje
Super Thermo sieťovina T-Shirt
- 7%
37,50 € 34,90 €
Skladom
Backpack  SKID 26L
Husky
Backpack SKID 26L
42,05 €
Skladom
Batoh  PYORA-U 20L
Kilpi
Batoh PYORA-U 20L
41,80 €
Skladom
Crea Tour 25 L olive
Mammut
Crea Tour 25 L olive
- 29%
99,00 € 69,90 €
Skladom
 Pinnacle GTX black
Garmont
Pinnacle GTX black
- 11%
269,90 € 239,00 €
Skladom