0903 055 172 / 032 652 1420 Pon - pia 9:00 - 18:00
Nad 100€ doprava zdarma
2 roky záruka na tovar
Vrátenie tovaru do 14 dní
Tradícia od roku 1993

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Osobné údaje sú chránené pred zverejnením, zneužitím a použitím treťou osobou. Sú využívané iba pre realizáciu objednávky a pre komunikáciu so zákazníkom.

1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.
2. Neposkytujeme osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem dopravcu pre doručenie tovaru, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.
3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: meno, priezvisko, adresa, mesto, PSČ, štát, tel. kontakt
4. Údaje sú spracúvané za účelom správneho vybavenia Vašej objednávky.
5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám. Dotknutá osoba má práva vymedzené v zmysle ust. § 28 a nasl. Zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení platných noviel
6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu.
7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

Najpredávanejšie produkty
Ochranné rúško pre dospelých - káro
T-Šport manufaktura
Ochranné rúško pre dospelých - káro
5,00 €
Skladom
Ochranné rúško pre deti - zelené/biela bodka
T-Šport manufaktura
Ochranné rúško pre deti - zelené/biela bodka
3,00 €
Skladom
Ochranné rúško pre dospelých - kvetinový vzor
T-Šport manufaktura
Ochranné rúško pre dospelých - kvetinový vzor
3,00 €
Skladom
Ochranné rúško pre dospelých - maskáč
T-Šport manufaktura
Ochranné rúško pre dospelých - maskáč
5,00 €
Skladom
4Fun Zigzag - multifunkčná šatka
4fun
4Fun Zigzag - multifunkčná šatka
- 8%
6,90 € 6,35 €
Skladom
 Dragontail LT black / orange
Garmont
Dragontail LT black / orange
- 14%
139,89 € 119,90 €
Skladom
 Vertigo K Low
Kayland
Vertigo K Low
- 40%
139,92 € 83,96 €
Skladom
 Dragontail Mnt GTX shark / taupe
Garmont
Dragontail Mnt GTX shark / taupe
- 6%
169,89 € 159,00 €
Skladom
4Fun City Bike - multifunkčná šatka
4fun
4Fun City Bike - multifunkčná šatka
- 8%
6,90 € 6,35 €
Skladom
 Mangart Men Avs Air Tex
Planika
Mangart Men Avs Air Tex
- 10%
198,99 € 179,00 €
Skladom
Ochranné rúško pre deti - káro
T-Šport manufaktura
Ochranné rúško pre deti - káro
3,00 €
Skladom
Bunda softshellová dámska  Elia
Kilpi
Bunda softshellová dámska Elia
40,96 €
Skladom
 Dragontail MNT black / dark yellow
Garmont
Dragontail MNT black / dark yellow
- 13%
149,00 € 129,90 €
Skladom
Arlberg Gloves - čierna
Zajo
Arlberg Gloves - čierna
- 20%
24,90 € 19,90 €
Skladom
HURRICANE-M JACKET SPRING
Kilpi
HURRICANE-M JACKET SPRING
72,19 €
Skladom
 Original  Bolossom multy
Buff
Original Bolossom multy
14,90 €
Skladom
 Titan GTX Ws
Kayland
Titan GTX Ws
- 40%
179,90 € 107,94 €
Skladom
4Fun Kid paradise blue - Detská multifunkčná šatka
4fun
4Fun Kid paradise blue - Detská multifunkčná šatka
6,90 €
Skladom
Backpack  Talon 18 II
Osprey
Backpack Talon 18 II
103,96 €
Skladom
 Original  Breaker Multy
Buff
Original Breaker Multy
14,90 €
Skladom