0903 055 172 / 032 652 1420 Pon - pia 9:00 - 18:00
Nad 100€ doprava zdarma
2 roky záruka na tovar
Vrátenie tovaru do 14 dní
Tradícia od roku 1993

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Osobné údaje sú chránené pred zverejnením, zneužitím a použitím treťou osobou. Sú využívané iba pre realizáciu objednávky a pre komunikáciu so zákazníkom.

1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.
2. Neposkytujeme osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem dopravcu pre doručenie tovaru, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly.
3. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: meno, priezvisko, adresa, mesto, PSČ, štát, tel. kontakt
4. Údaje sú spracúvané za účelom správneho vybavenia Vašej objednávky.
5. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám. Dotknutá osoba má práva vymedzené v zmysle ust. § 28 a nasl. Zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení platných noviel
6. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov pri registrácii v e-shope na marketingové účely súhlasil so zasielaním predovšetkým e-mailových správ na kontaktnú e-mailovú adresu.
7. Svoj súhlas môže kupujúci kedykoľvek písomne odvolať zaslaním Odvolania so spracúvaním osobných údajov, pričom tieto okamžite blokujeme alebo likvidujeme. A z našej strany Vami poskytnuté osobné údaje už nebudeme používať na marketingové účely.

Najpredávanejšie produkty
 Ice Master - protišmykové návleky
Camp
Ice Master - protišmykové návleky
- 8%
29,90 € 27,40 €
Skladom
 Mangart Men Avs Air Tex
Planika
Mangart Men Avs Air Tex
- 10%
198,99 € 179,00 €
Skladom
 Ice traction + - protišmykové návleky
CT Climbing
Ice traction + - protišmykové návleky
- 9%
31,89 € 28,91 €
Skladom
 Chaisen Pro - protišmykové retiazky
Snowline
Chaisen Pro - protišmykové retiazky
- 15%
49,89 € 42,40 €
Skladom
 Spikes Chainsen Pro XT
Snowline
Spikes Chainsen Pro XT
- 15%
59,90 € 50,90 €
Skladom
 Scout Antishock CSS red | turistické palice
Masters
Scout Antishock CSS red | turistické palice
34,90 €
Skladom
 Mangart lady AVS Air tex
Planika
Mangart lady AVS Air tex
- 13%
198,99 € 173,00 €
Skladom
 Dragontail LT black / orange
Garmont
Dragontail LT black / orange
- 14%
139,89 € 119,90 €
Skladom
Ortler 28 Backpack - modrá
Zajo
Ortler 28 Backpack - modrá
- 49%
174,90 € 89,90 €
2 - 4 dni
Mayen 35 - sivá
Zajo
Mayen 35 - sivá
- 50%
109,89 € 54,90 €
2 - 4 dni
 Pinnacle GTX black
Garmont
Pinnacle GTX black
- 11%
269,90 € 239,00 €
Skladom
Rossa W Jkt - červená
Zajo
Rossa W Jkt - červená
- 39%
179,90 € 109,90 €
Skladom
 Chalk bag large - dark grey
Singing Rock
Chalk bag large - dark grey
- 11%
11,49 € 10,21 €
Skladom
 Vertigo K Low
Kayland
Vertigo K Low
- 40%
139,92 € 83,96 €
Skladom
 Titan Gtx
Kayland
Titan Gtx
- 40%
179,90 € 107,94 €
Skladom
Singing rock Sling 16 mm 60 cm - zošitá slučka
Singing Rock
Singing rock Sling 16 mm 60 cm - zošitá slučka
- 17%
3,50 € 2,90 €
Skladom
 Super Thermo sieťovina Shirt
Brynje
Super Thermo sieťovina Shirt
- 7%
42,99 € 39,90 €
Skladom
 Brana Men Air Tex - modra
Planika
Brana Men Air Tex - modra
- 13%
209,00 € 181,83 €
Skladom
 Vertigo K Mid Gtx
Kayland
Vertigo K Mid Gtx
- 40%
169,92 € 101,96 €
Skladom
Turistické návleky Maxi so zipsom čierne
T-Šport manufaktura
Turistické návleky Maxi so zipsom čierne
16,92 €
Skladom